11 aprilie 2020

Serviciile de design interior, amenajari interioare  si proiectare personalizata pe care le oferim, ne situeaza in prim plan pe piata de profil, prin realizarea de proiecte de design interior concrete si realizabile.







O echipa de profesionisti dinamica si creativa, cu o viziune larg deschisa catre tot ceea ce inseamna o noua provocare, a creat un nou concept de abordare a designului interior.
Plecand de la ideea ca transformarea si amenajarea interioara nu trebuie sa umbreasca in nici un fel emotia si bucuria rezultatului final, au creat un pachet de servicii care vine in intampinarea celor ce isi doresc relaxare si siguranta pe parcursul derularii proiectului .

Astfel, asiguram proiecte de DESIGN INTERIOR la cheie, incepand de la proiectarea 3D, lucrari de amenajare cu echipa de constructori, pana la decorarea si furnizarea materialelor folosite in proiect.

Inca de la primele discutii, oferim clientilor nostri solutii si propuneri, discutand pe baza planurilor existente, stabilim etapele de demarare a proiectului .
Noi propunem intotdeauna un stil in tendinte, un univers in care cele mai moderne materiale si culori dialogheaza cu piese de mobilier valoroase, cu accesorii si decoratiuni de interior care creeaza armonie, confort si eleganta .

Originalitatea fiecarui proiect realizat de noi izvoraste din pasiunea si din daruirea cu care abordam fiecare tema de design, acordand o atentie deosebita fiecarui detaliu. Astfel interioarele capata forma, culoarea si atmosfera pe care ni le dorim, implinind asfel asteptarile fiecarui client .

Designer, Gabriela Nechifor Tel: 0720.665.365

Servicii design interior case vile Constanta - Design Interior Bucuresti / Amenajari Interioare

Pentru oferta completa de servicii de design interior, amenajari interioare, arhitectura, proiectare interioare vizitati pagina web Nobili Interior Design. Gama completa de servicii oferita acopera toate etapele pentru punerea in practica a unui proiect de design interior cu posibilitatea administrarii proiectului pana in faza de amenajari si decoratiuni interioare cu materiale de designer.

Procesul de creatie si concepere a unui proiect de design presupune foarte multe ore de munca minutioasa, studierea multor cataloage de produse din care noi vom selecta produsele potrivite stilului de amenajare ales si nu in ultimul rand potrivite bugetului alocat de client, produse pe care incadrandu-le in proiectul de design le vom furniza ulterior clientului astfel incat rezultatul amenajarii interioare va fi exact ca in proiectul 3D . Oferim clientilor nostri suportul necesar punerii in practica a proiectului de design astfel incat pot opta pentru unul din cele trei pachete de servicii create potrivit nevoilor sale. Site web informatii - http://www.nobili-interior-design.ro/servicii.
.